Program in memoriam Acad. Laurentiu M. Popescu – 80 de consultații gratuite

Program in memoriam Acad. Laurentiu M. Popescu - 80 de consultații gratuite:

În respect față de memoria mentorului nostru, Acad. Laurențiu M. Popescu, la comemorarea a 5 ani de la dispariția lui prematură dintre noi, TOP-DERM CLINICS îi aduce un pios omagiu și oferă pro-bono (gratuit) 80 de consultații prin TELEMEDICINĂ în specialitatea Dermato-Venerologie, toate efectuate de către Dna Prof. Dr. Olga Simionescu. Programul se va desfășura exclusiv în lunile iunie și iulie 2020.

Înscrierea se poate face prin oricare dintre următoarele două proceduri:

  • Pacientul va prezenta nume, prenume, imagini și istoricul bolii pe Whatsapp, la numărul de telefon 0746.536.880, urmând a fi contactat apoi pentru întâlnire online prin aplicația Zoom Cloud Meeting, prin care se va desfășura consultația.
  • Persoanele lipsite de posibilitatea accesului la un dispozitiv cu camera video, și implicit la aplicația Zoom Cloud Meetings, vor putea formula solicitările însoțite de informații relevante precum nume, prenume, imagini și istoricul bolii, la adresa de email dana.simionescu@umfcd.ro.
  • În urma fiecărei consultații, fiecare pacient va primi raportul medical/rețeta în format pdf.

Menționăm că programul LMP nu include intervenții chirurgicale și follow-up (urmărire) în cadrul clinicii. Însă, pentru a menține aceleași condiții de gratuitate, pacienții au opțiunea de a fi consultați de către Dna Prof. Dr. Olga Simionescu în cadrul Spitalului Clinic Colentina și programarea o pot face pe aceeași adresa de e-mail (se vor respecta reglementările legale în vigoare, deci acolo va fi necesară trimitere de la medicul de familie).